Source of Stories and Songs (youth exchange 2017)

WE HEBBEN WEER EEN NIEUWE JEUGDUITWISSELING VOOR JULLIE IN PETTO!!!

Source of Stories and Songs
Locatie: Shefa-‘Amr, Israel
Datum: 9-17 September

Topic: Wat zijn de verhalen van Arabische Israëliërs? En wat is jouw verhaal als je een week in Galilea bent? Ontdek het samen met ons gedurende de jeugduitwisseling van 9 t/m 17 september! Dan vindt er weer een jongerenuitwisseling plaats met jongeren uit Shefa-‘Amr, een Palestijnse stad tussen Haifa en Nazareth. Je ontmoet elkaar op basis van verhalen en muziek. En van 5 t/m 11 november ontmoet je elkaar weer, dan in Nederland, in De School voor Vrede van het St. Lioba Klooster in Egmond.

Deelnemers: Wij zijn op zoek naar jongeren (Leeftijd 18 – 30) die beide uitwisselingen willen bijwonen. De voertaal van de jeugduitwisselingen is Engels en om die reden is het spreken van de Engelse taal een eis.

Reiskostenvergoeding: De kosten die gemaakt worden, voor het reizen naar het project, worden vergoed tot €530,-. Verblijf en eten gedurende het project is geregeld en kost de deelnemers niks.

Deelnamekosten: €75,-

Meer informatie over het project volgt snel! Voor nu kun je de verhalen van ons vorige project in Shefa-‘Amr lezen:
http://shefa-amr-project.nl/

Aanmelden? Dat kan! Klik op onderstaande link en vul het aanmeldformulier in:
https://goo.gl/forms/9tTydbyNQwhXynYt1

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, dan kun je ons gerust een berichtje sturen en of mailen op fouad@shokkingroup.nl

STAY SHOKKIN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *